Over mij

Ik werk onderbouwd en doordacht aan veranderprocessen in organisaties. Succesvolle organisatieverandering vraagt om begrip van de context, een aansprekende verandervisie, zicht op het verandervermogen en een veranderplan met concrete activiteiten.

Sinds 2007 heb ik ruim vijftig organisaties mogen helpen om (nog) beter te worden. Vanaf eind 2017 werk ik als zelfstandig professional. Daarvoor was ik in dienst bij TEN HAVE Change Management (2011-2017) en Atos Consulting (2007-2010).

Eind 2015 werd ik hoofdredacteur van het vakblad Management & Consulting, na zeven jaar lid te zijn geweest van de redactieraad. Prachtig om bij te dragen aan de ontwikkeling van het adviesvak.

Aan de Vrije Universiteit geef ik les over strategie, organisatie en verandering. In 2018 en 2019 doceer ik onder andere het vak ‘Leading Change’ aan derdejaars studenten.

Regelmatig publiceer ik artikelen op mijn vakgebied. In 2013 ontving ik de ROA Professionele Publicatieprijs voor mijn artikel ‘Rechtvaardigheid als bepalende factor bij organisatieverandering’.

Ik ben getrouwd en vader van een zoon (2014) en een dochter (2016).

Meer weten over mij? Download dan mijn volledige curriculum vitae. Of bel me voor een kop koffie!