Referenties

“Ik heb Leonard in verschillende opdrachten meegemaakt. Hij is een snelle denker, harde werker én durft de andere kant te laten zien, zodat je als opdrachtgever weloverwogen keuzes kunt maken. Leonard heeft me verrast met een aantal zeer scherpe analyses op basis waarvan hij een gestructureerd stappenplan maakte om te komen tot organisatieveranderingen. Hij heeft een goed gevoel voor de context én weet verschillende geledingen van de organisatie te verbinden aan de veranderopgave.”

Rob Neutelings (RvB ROC West-Brabant)

“Leonard heeft ons ondersteund bij het ontwikkelen van onze toekomstvisie. Op basis van verschillende bijeenkomsten heeft hij onze strategie voor de aankomende jaren op heldere en aansprekende wijze op papier gezet. Dit resultaat is tijdens de ledenvergadering met 97,6 procent van de stemmen geaccepteerd.”

Jan Frans vd Hoek (ex-vz Loodswezen R’dam)

“Leonard is een gedreven professional die deskundigheid koppelt aan echte betrokkenheid bij de klant en opdracht.”

Ton Tuinier (RvB Mazars)

“De snelle technologische vooruitgang en constante veranderingen vragen om nieuwe manieren van leidinggeven en (samen)werken, en hebben impact op hoe, waar, wanneer en waaraan we werken. Samen met Leonard hebben we regelmatig deze impact onderzocht, besproken en beschreven waarbij Leonard altijd een frisse en open kijk op ontwikkelingen had en dit op een pakkende manier wist te verwoorden en vorm te geven.”

Marianne Hewlett (CMO Atos)