Over mij

Als zelfstandig professional help ik bestuurders en managers om organisatieverandering te realiseren. Sinds 2007 heb ik in meer dan vijftig organisaties veranderprocessen begeleid. Vanaf 2017 werk ik als zelfstandig organisatieadviseur. Daarvoor was ik in dienst bij TEN HAVE Change Management (2011-2017) en Atos Consulting (2007-2010).

Aan de Vrije Universiteit geef ik les over strategie, organisatie en verandering, onder meer in de Master Leadership & Change Management. Met studenten werk ik aan veranderopgaven in onze organisaties en maatschappij.

Bij NCOI ben ik eindverantwoordelijk voor de masteropleiding Management, Cultuur en Verandering. Met regelmaat doceer ik de masterclasses ‘Organisatie & Cultuur’ en ‘Verandermanagement’.

Tevens verzorg ik lezingen en trainingen op maat voor organisaties met veranderkundige uitdagingen. Vaak combineer ik een ‘mini-college’ over verandermanagement met het gezamenlijk werken aan de veranderopgave.

Van 2015 tot 2020 was ik hoofdredacteur van het vakblad Management & Consulting. Regelmatig publiceer ik artikelen op mijn vakgebied (zie ‘Media’). In 2013 ontving ik de ROA Professionele Publicatieprijs voor mijn artikel ‘Rechtvaardigheid als bepalende factor bij organisatieverandering’.

Ik ben getrouwd en vader van drie prachtige kinderen.

Meer weten over mij? Download dan mijn volledige curriculum vitae. Of bel me voor een kop koffie!